perjantai 7. toukokuuta 2010

Rauha maassa

No niin, rauha on palannut tähänkin torppaan. Jos nyt elämä kahden koiran kanssa koskaankaan on kovin rauhallista. Mutta juoksu on ilmeisesti tältä keväältä taas koettu. Lenkkeilytkin on taas mukavampia, kun minua ei kiskota hihna kireällä eteenpäin.

Eilen tuli isosisko vajaa 1-vuotiaan Bella-koiransa kanssa kylään. On aina mukavaa kun käyvät. Lurukin saa leikkikaverin.

Ensin tervehdittiin toisiansa.
Välillä otettiin painimatsia ja onneksi Bellakin pääsi joskus niskan päälle. Pääasiassa pojat olivat Bellan niskassa, siihen piti ihmistenkin välillä puuttua. Kun Luru ja Bella olivat kahden pihalla leikkivät ja juoksivat sulassa sovussa. Useinhan kolmas pyörä on seurassa liikaa :).
Tanssimaankin "nuoripari" intoutui. Luruhan ei iältään enää ole kovin nuori, kohta 5v, mutta mieleltään se on täysi kakara.

"Käytkö useinkin täällä?"Eilinen vierailu ja usean yön ja päivän valvominen uuvuttivat Mökön ja tänään on uni maittanut.

2 kommenttia:

  1. Onpas teillä ollut "sutinaa",kuvat kertoo enempi kuin tuhat sanaa,,,niin ihania.
    ...totta kolomas pyörä aina liikaa...
    raapusteli : Risuporo

    VastaaPoista
  2. Kyllä ne aina vauhdikkaita vierailuja on. Digikuvaus on siitä mukavaa, kun voi huoletta räpsiä ja aina löytyy kivojakin kuvia joukosta.

    VastaaPoista