keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Kipeä koira

Aamulla, kun lähdin töihin, auton mittari näytti -27 astetta. Täytyy sanoa, että voi autoparkaa. Auringon paistaessa lämpötila nousi päivällä -18 asteeseen, mutta nyt on taas lähes 30 astetta pakkasta. Siinä säätiedotus:)

Aikalailla hiljaiseloa täällä vietetään. Takan lämmössä istuskellaan telkkaria katsoen. Eihän sieltä nyt tällä viikolla paljon muuta tule kuin vaaleja, vaaleja, vaaleja. Onneksi on ostettuna Pieni talo preerialla -sarjaa.

Mökö on edelleen kipeänä. Pippelitulehdus on parantunut, mutta kun perjantai-iltana rupesin rasvaamaan nuoltua ihoa ja kallistin Mököä kyljelleen, se huusi kivusta. Tassu ei voinut vääntyä siinä tilanteessa, koska tassu, jota se nyt aristaa oli päällimmäisenä. En tosiaan tiedä, mitä siinä tapahtui. Mökö ei juurikaan onnu tassua, mutta kun se makuulta nousee ylös, se aina välillä huutaa (ei läheskään joka kerta). Ja se todella huutaa, ei vain vinkaise. Sen jälkeen se pitää hetken etutassua ilmassa ja läähättää jonkun aikaa.Olo on surkea niin Mököllä kuin minullakin.


Mökö oli maanantaina jo parempi ja ajateltiin, että tassu on parempi. Mutta eilen se taas oli entistä kivuliaamman oloinen. Isäntä menee huomenna aamulla sen kanssa eläinlääkäriin. Mielenkiintoista kuulla mikä sillä oikein on, kun oireet on niin kummalliset. Oudointa on ontumattomuus, jos vika on tassussa.
Harjatakin Mököä pitäisi, mutta ei se anna nyt itseensä harjalla koskea. Sillä on varsinkin niskassa iso takku, joka tuli, kun sillä oli kauluri reilun viikon ajan.
Tällä hetkellä Mökö makoilee taas aivan rauhallisena.


Kauniit maisemat ympäröivät nyt meitä. Täytyy yrittää viikonloppuna ottaa kuviakin, kun on valoisaan aikaan kotona.

Aurinkoisia talvipäiviä kaikille!

2 kommenttia:

  1. On se huolestuttavaa kipeän koiran kanssa kun ei tiedä mikä on vikana. Tiedän nämä jutut kun meidän entinen Merri-koira eli 13-vuotiaaksi ja oli loppuvuoden raihnainen ja sairas.

    VastaaPoista
  2. Voi harmi ! Mikä sillä koiralla oli, tuliko selvyyttä ?

    VastaaPoista