sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Vaitioloa

Blogissani on ollut hiljaista koko helmikuun. Päivityksiä ei ole tullut, kun on tuntunut, ettei mitään sanottavaa oikein ole ollut. Jonkun verran olen blogeja käynyt lukemassa, mutta kommentointi on ollut hyvin vähäistä.
Toivotaan, että kevätaurinko saisi piristymään. Meilläpäin ei aurinkoa ole näkynyt kunnolla kuukausiin, vähän se on muutamana päivänä yrittänyt pilviverhon takaa kurkistella.
Lunta meillä ei ole ollut kuin joulukuulla ja muutaman päivän helmikuulla. 

Koirienkin puolesta harmittaa, ettei lunta ole ollut, ne niin rakastavat siinä peuhaamista.
Kuva on kutakuinkin vuoden takaa 26.2.

Viikko sitten olin Kädentaito-messuilla ja myynti oli kehnonlaista. Onneksi messujen ansiosta sain muutaman pussukan kaupaksi viime viikolla:) Joten käsitöitä tuli tehtyä viime kuussa jonkin verran.

Maaliskuu alkoi vatsataudin kiusaamana, kovin kipeä en ollut eilen, mutta voimat katosi aivan täysin ja makasin koko päivän ja illan sohvalla. Onneksi oli nopea tauti ja tänään on ollut jo lähes normaali olo. Aamulla olin koirien kanssa lenkilläkin ja kyllä ne olivat riemuissaan, kun eivät pitkään aikaan olleet päässeet pitkälle lenkille.

Aurinkoisia kevätpäiviä toivon teille ja meille!

4 kommenttia:

 1. Tämän talven pilviset ilmat ovat kyllä osaltaan vaikuttaneet meistä moneen juuri noin kuin kirjoitat. Tuntuu ettei mikään oikein innosta. Toivottavasti aurinko alkaa meille näyttäytymään ja saisi meihin virtaa. Aurinkoisia kevät päiviä myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Onneksi päivänvaloa on jo pitemmästi, vaikka se hämärää on ollutkin:)

   Poista
 2. Totta puhut, ei ole aurinko paistanut koko keväänä. Miten ennenvanhaan olli hauskaa kun hanget kimaltelivat kirkkaassa auringossa ja pikku pakkanen paukkui! Minulla myös asiat vähissä, ei ole päivitettävää, mikä siinäkin lienee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että minun haluttomuuteni mihinkään tekemiseen johtuu valon puutteesta ja kai jonkun sortin kevätväsymyksestä.

   Poista