maanantai 26. heinäkuuta 2010

Satoa

Tänään alkoi viimeinen vapaa viikkoni. Ensi maanantaina palaan töihin päiväkotiin vuoden virkavapaan jälkeen. Onhan sitten taas opettelemista toisenlaiseen päivärytmiin. Minä viihtyisin aivan hyvin kotirouvan roolissakin, mutta lompakko ei oikein ole sitä mieltä, että se onnistuisi ja käsitöiden myyntikään ei tuota niin paljon, että sillä ainakaaan vielä eläisi.

Kävin kasvimaalta hakemassa perunoita ja herneitä.Näistä sai hyvän aterian, kun lisäksi vielä paistoin jauhelihapihvejä.Kolme maissia yrittää ainakin tehdä tähkää. Se oli suuri yllätys, sillä alkukesän kylmyyden takia ne menivät tosi surkean näköisiksi. Epäilen, etteivät saa tähkää valmiiksi asti, mutta silti hauska kokeilu.Naakkaparvi räksättää meidän ympäristössä näinä päivinä.

1 kommentti:

  1. Tulin vastavierailulle katsomaan...
    Minä olen ollut hoitovapaalla ja nyt olen työttömänä, joten töitä pitäis syksyn tullen alkaa kyseleen. Ei tosiaan talous oikein kestä, että olisin kotona lapsia hoitamassa, kun enää en saa mistään rahaa.
    Toivon sinulle oikein viihtyisiä työpäiviä ja mukavaa paluuta työelämään.
    Maissi on mielenkiintoinen tuttavuus, pari vuotta sitten kasvatin kasvihuoneessa ja silloin ehti tehdä jyviä. :) Toivottavasti lämmin loppukesä auttaa sinun maissin kasvamiseen. hyvää loppuviikkoa sinulle!

    VastaaPoista