maanantai 19. heinäkuuta 2010

Vanhaa ja uutta

Vanhaa on meidän avioliitto. Tänään on 24. hääpäivä ja kohta lähdetään ravintola-illalliselle koko sakki. S-tyttären isoveli on meillä muutaman päivän lomalla. Kotona juhlistettiin päivää syömällä mansikoita ja kermavaahtoa.Kasvihuoneessa on kaikki hyvin. Kurkkuja on jo muutama syöty ja lisää kasvaa.Tomateissa on raakileita ja runsaasti kukkia. Latvoin tomaatit muutama päivä sitten, että jaksavat tehdä hedelmää. Luulen, että kasvihuone on tomaatteja ajatellen liian varjoisassa paikassa, suurten koivujen katveessa, ja suunnitelmissa on ensi kesänä siirtää se aurinkoisempaan paikkaan.Erilaiset samettikukat ovat yksi suuri suosikkini kesäkukissa ja ne ovat helppoja kasvatettavia ja hoidettavia. Menestyvät melkein missä tahansa ja kestävät hyvin kuivuuttakin. Ja kukkien eri värisävyt ja kerrotut tai yksinkertaiset kukat antavat istutuksiin vaihtelua. Ihana kaikkiaan, paitsi tuoksu :).Meidän pihapiirissä on tilaa myös horsman kukkia. Sitä oli aikoinaan meidän hääjuhlassa koristuksena muiden luonnonkukkien joukossa. Kaikki hääjuhlassa olleet kukat kerättiin luonnosta, paitsi morsiuskimppu ja rintakukat.

Ja sitä uutta on tämä kamera. Ostin sen viikonloppuna, kun vanha pokkari rupesi temppuilemaan. Hyvältä vaikuttaa, vähänhän sitä vasta olen käyttänyt.

4 kommenttia:

 1. Voi että oli tutun näköisiä teidän kasvit, paitsi tuo kurkku. Mun kurkussa on vasta kukat, onkohan se sellainen maho?

  VastaaPoista
 2. tuulento,
  uskon, että jos kurkussasi on kukkia, kyllä se pötkylänkin tekee.

  VastaaPoista
 3. Onnea uudelle kameralle ja tietenkin hääpäivän johdosta.

  VastaaPoista
 4. Unelma,
  kiitoksia. Hyvä kamera on, kunhan vain oppii siitä kaikki hienoudet.

  VastaaPoista