sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Vapunpäivänä

Olen viettänyt yksinäistä vapunpäivää. Isäntä on töissä koko päivän ja S-tytär kaverinsa luona. Mutta ihan kiva päivä tämä on ollut. Olen nauttinut olostani, pessyt pyykkiä, katsonut telkkaria, lukenut blogeja ja tehnyt pikku puuhia.

Koirien kanssa tein heti aamusta pitkähkön lenkin ja tältä retkeltä muutama kuva.
Näitä eiffel-torneja on meidän näköpiirissä kaksikin, toinen kilometrin päässä ja toinen vastakkaisella puolella muutaman kilometrin päässä. Eiväthän ne mitään maiseman kaunistajia ole, mutta kai niitä täytyy sietää, kun kerran nykyajan tekniikkaa haluaa käyttää.


Aurausmerkit on olleet kerättynä kasoilla jo parin viikon ajan.


Tämä kuva on aivan meidän lähellä olevasta vanhasta ladosta. Minusta vanha, aidosti harmaantunut puu on todella kaunista ja olen sitä käyttänytkin joissain töissäni.


Koirien päille annoin työtä piilottamalla nakin paloja kylpypyyhkeitten sisälle. Äkkiä ne sieltä kaivettiin. Mökö joutui komentamaan Lurua, kun se oman pyyhkeensä tyhjättyään yritti Mökön pyyhkeelle.Oikein mukavaa vapunpäivän jatkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kivasti on vappusi sujunut. Mekin olemme viettäneet rauhallista vappua kotona, aamulla teimme pitkän lenkin metsäpoluilla, kylmää oli.

    VastaaPoista
  2. Kaunista mutta koleaa on ollut. Vissiin kuuluu asiaan, lunta ei ole ihan satanut, vaikka välillä jo luulin. Hauskaa toukokuuta!

    VastaaPoista