perjantai 2. maaliskuuta 2012

Aamupostaus

Kirjoitanpa pitkästä aikaa aamulla postauksen. Yleensä teen sen vasta yön korvalla, päivät kun sujahtaa niin nopsaan. Tänään meen vasta yhdeksitoista töihin niin nyt oli sopiva aika istahtaa tähän koneelle.

Eilen oli jo oikein keväinen päivä, aloitettiinhan kalenterinkin mukaan kevät. Lämpötila oli +6 astetta ja aurinko paistoi.

Tämän aamun tunnelmia:
Aamuaurinko ihanasti nousee, toivottavasti paistaa koko päivän.


Aamulenkki on koirien kanssa tehtynä, vai pitäiskö sanoa aamuluistelu. Olihan melkoista jäärataa tiet.


Minulla oli kyllä piikit kenkien alla, mutta silti oli välillä vaikeuksia pysyä pystyssä. Tämä kuva on meidän ohi menevästä hiekkatiestä, mutta pikitiekin oli todella liukas. Jotkut autot ajoivat yllättävän lujaa, eivät varmaan hoksanneet miten liukasta oli.


Omassa pihassakin on taiteilemista, että pysyy pystyssä.


Olen sanonut, että S-tyttären työharjoittelu tulee minulle kalliiksi;) Jos pääsen aikaisin töistä, odottelen häntä kaupungilla ja mitäs sitä muutakaan tekis kuin kiertelis kauppoja. Ja aina sitä jotain mukaan lähtee. Eilen oli taas sellainen päivä ja minulla aikaa kolmisen tuntia. Suurimman osan aikaa vietin askartelukaupassa ja ostin vähän koruvärkkejä.

Nämä tulpaanit ostin yksi päivä Citymarketista, maksoivat euron kimppu. Olivat vähän päässeet kuivahtamaan, mutta piristyivät kyllä kun saivat vettä ja uuden imupinnan.


Ei muuta kuin ihanaa maaliskuun ensimmäistä perjantaita kaikille!

1 kommentti:

  1. Heh, samanlaiset tieongelmat on täälläkin. Nastakengät jalassa on pakko narskutella eteenpäin tai sitten tehdä koiran ja potkurin kanssa lenkki. Mutta kaikkiaan ihana kevätpäivä on ollut. Laitoin myöe pelargonit kasvamaan.Sekin on kevättä!

    VastaaPoista