sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Kotiinpaluusta ja vähän vielä lomakuvia

Lupasin kirjoittaa meidän kotiinpaluusta.
Koirathan sai olla kotona meidän loman ajan ja niillä oli erittäin hyvät hoitajat täällä. Kiitos heille vielä tätäkin kautta:)
Meillä on viime aikoina ollut pieni ongelma Lurun agressiivisuus Mököä kohtaan. Se saattaa meidän mielestä ilman mitään syytä hyökätä Mökön kimppuun kauhealla rähinällä. Kumpikaan koirista ei ole koskaan purrut toistansa, yhteenotot on painimista. Meidän loman aikana Luru oli taas kerran hyökännyt Mökön niskaan ja Mökö oli pyöräyttänyt itsensä Lurun päälle ja komentanut sitä. Mökö oli yhteenoton jälkeen mennyt makaamaan ja kun se siitä oli noussut, se ei ollut pysynyt jaloillaan. Onneksi hoitajat löysivät kaapista koirien kipulääkettä, jota rupesivat heti antamaan. Lääkäriin ei viikonloppuna täällä pääse. Kun tulimme kotiin, Mökö oli jo paremmassa kunnossa, mutta järkytyin silti sen horjuvaa ja ontuvaa kävelyä.
Käytiin keskiviikkona lääkärissä ja Mökön selkäranka kuvattiin ja kulumia oli niin kaula- kuin lannerangassakin. Lääkäri ei osannut kertoa johtuvatko oireet niistä vai ei ja hän sanoi, että jos tulee halvausoireita, meidän pitää valmiiksi miettiä mitä sitten tehdään. Hoitona kipulääkitys ja ainakin kahden viikon täydellinen lepo. Olin aika järkyttynyt ja itkemiseksi meni melkein koko loppupäivä.

Nyt kuitenkin näyttää vähän valoisammalta, Mökön kävely on päivä päivältä vakaampaa. Iloinen se kuitenkin on ja ruokahalu on ollut koko ajan hyvä.
Googletin vastaavia oireita ja jollakin koiralla oli syynä horjuvaan kävelyyn välilevyn pullistuma, joka parani muutaman viikon levolla. Toivottavasti saadaan Mökökin vielä kuntoon.


Viime yönä satoi runsaasti märkää lunta.


Sitten vielä muutama lomakuva.
Koiria oli kaupungissa todella paljon niin irrallaan kuin hihnan päässä. Ikkunoistakin niitä kurkki.


Kolikolla toimivia puhelinkioskejakin vielä löytyi.


Hauska WC-kyltti löytyi Teide-ravintolasta.

1 kommentti:

  1. Missä hotellissa asuitte, minä olen asunut Plaza-hotellissa keskellä kaupunkia. Meidän Merri-koiralla oli vissiin kulumia lantiossa tai jossain selkärangassa, ja se ei päässyt nostamatta ylös ja muutenkin käveli vaikeasti. Kipulääkityksellä se sai muutaman vuoden lisäaikaa.

    VastaaPoista