sunnuntai 20. toukokuuta 2012

VesiongelmiaEilen piti pestä kasvihuone, mutta tässä kuvassa on syy, miksi en sitä tehnyt.
Meillä oli vuoto veden pääkatkaisijassa ja se piti kaivaa esiin ja korjata. Kuvasta ei sitä näe, mutta kuoppa on noin 1,5 metriä syvä.  Oli siinä Isännällä kaivamista. Vesi oli poikki muutaman tunnin ja ilman vettä ei kasvihuoneen pesu onnistunut.

Kukkapenkeistä olen nyppinyt sinne kuulumattomia kutsumattomia vieraita.
On tosi kurjaa, kun niissä kasvaa vuohenputkea, voikukkaa, rönsyleinikkiä ja juolavehnää:(

Nurmikon saa leikata ensi viikolla, pitää vain miettiä hyvä porttisysteemi aitaukseen. Mököllä on alkamassa hullut päivät ja silloin aitaus pitää olla karkuvarma.
Puutarhatraktori ei sovi aitauksessa jo olevasta portista kulkemaan.

 Olen jo vuosia sitten hävittänyt aitauksesta kukkapenkin, mutta skillat kasvavat entisen penkin kohdalla.
Lurukin niitä kävi ihmettelemässä.

Annan kauppareissuilla aina silloin tällöin pari euroa kansanterveydelle eli pelaan hedelmäpeliä. Laitan peliin korkeintaan 2 euroa. Useinmiten en voita mitään, mutta aina joskus tulee voittokin.
Perjantain kauppareissulla ajattelin, että jos voitan niin haen itselleni kukkakimpun ja voitinhan minä sitten 8,80 ja hain 5 euron krysanteemikimpun.


Tämän kimpun myötä toivotan kaikille mukavaa alkavaa viikkoa!

3 kommenttia:

  1. Ihana kimppu! Kiitos, samoin sinulle,mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kyllä nuo rikkaruohoiksi laskettavat ovat sinnikkäitä kasvajia. Mietin aina uusia keinoja torjua ne (ei kuitenkaan kemiallista). Katteet, muovit jne. Kaikista tulee rikkaruohot läpi!

    VastaaPoista
  3. Nämä on näitä, omakotiasujan murheita. Meillä sanoi syssyllä sopimuksen irti tuvan ja tallin välinen sähköjohto. Aika kaivu siitä tulikin, pihatiekin poikki. Ja just nyt kun pitäisi olla pihan kauneimmillaan yojuhlien aikaan... Syksyllä näytti siltä että tarvitaan pitkospuut tupaan pääsemiseksi, mutta onneksi kevät kuivatti:)

    VastaaPoista