perjantai 18. toukokuuta 2012

Vihreyttä ja viserrystä

Vaikka täällä meilläpäin on tosi kurjat kelit, paitsi keskiviikkona, joka oli lämmin päivä +19, niin ihanasti puut ja nurmikot ovat ruvenneet vihertämään. Kukkapenkeistä puskee kukkien alkuja hitaasti, mutta varmasti.
Linnut pitävät aivan ihanaa viserrystä. Eilen aamulla, kun lähdin lenkille, satoi alkumatkasta ja kun sade loppui linnut aloittivat sellaisen viserryksen, etten ole vuosiin kuullut.

Eilen satoi lähes koko päivän ja lähdettiin Isännän kanssa käymään Vaasassa Plantagenilla. En suunnitellut reissua tarpeeksi ja mukaan lähti vain erivärisiä pelargonioita, jotka aion istuttaa isoon rautapataan. Lisäksi ostettiin perunan siementä ja sipulin istukkaat. Täytyy tehdä myöhemmin uusi reissu joko sinne tai muuhun taimikauppaan, kunhan olen miettinyt mitä kaikkea tarvitsen.

Vein äidille äitienpäiväksi kaksi tosi pientä tuolia terassille kukkaruukkujen alustaksi. Ajattelin, että itsellä sellaiset tuolit voisivat olla kivoja myyntipöydän somisteena. Menin samaan kauppaan, josta ostin äidin tuolit ja valkoiset pikkutuolit oli myyty. Mutta sitten löysin samaisesta kaupasta nämä aivan ihanat isommat, mutta silti pienet tuolit. Olen aivan ihastunut näihin ja ne ovatkin nyt hetken kukkapöydällä, josta saan ihastella niitä:)Toivottavasti huomenna olis lämpimämpi päivä kuin tänään. Kasvihuone pitäis pestä, mutta kovin kylmässä tuulessa, niinkuin tänään oli, sitä ei viitsi tehdä.
Ja huomenna pitää iltapäivällä jännittää jääkiekkoa.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

 1. Ihanat pikkutuolit!!! Mistä kaupasta löysit?

  Täällä ukkokullan kanssa on laitettu kukkapenkkejä kuntoon. Toivotaan, että ei huomenna satais niin sais kasvimaan laitettua. mukavaa viikonloppua sinulle !

  VastaaPoista
 2. Hei MaMMeli!
  Minimani-nimisestä kaupasta. Niitä on kaksi Seinäjoella. Ja ainakin Lempäälässä, Jyväskylässä ja Vaasassa pitäis olla kyseinen kauppa.

  VastaaPoista
 3. Ihanat pikkutuolit. Pitää yrittää ostaa jotain samantapaista puutarhaan tai kasvihuoneeseen. kevät tulee vauhdilla, vaikka märkää on. Toissapäivänä kuuluisa Esteri kippas muutaman saavillisen vettä niskaan kun olin koiran kans lenkillä!

  VastaaPoista