tiistai 19. huhtikuuta 2011

Tikkutiistaina

Tänään olin taas aamuvuorossa ja silloin ehtii tehdä kaikenlaista. Kävin vähän ostoksilla. Ostin S-tyttären isoveljelle 18v. lahjan, Isosiskon tyttären vauvalle lahjan ja Isosiskollekin jotain pientä. Niistä voin laittaa kuvia myöhemmin, kun olen lahjat saajilleen antanut.

S-tyttären kanssa käytiin kävellen katsomasssa parin kilometrin päässä varastossa olevaa S-tyttären kevaria. Samalla saatiin sopiva lenkki koirien kanssa, kun tultiin kiertotietä kotiin. Pyörää täytyy aina välillä käydä ihailemassa:) Vielä hän ei sillä saa ajaa, ajotunnit on suorittamatta ja tietysti inssi. Kirjallisen kokeen hän on jo läpäissyt. Kovasti mieli tekisi jo tien päälle.

Matkalla nähtiin ihania pieniä "aurinkoja" tienpenkalla, kevään ensimmäiset.Ostin iloksi itselleni orvokkiamppelin. Värivalikoimaa ei kovin ollut, joten tyydyin tähän väriin, vaikka se ei suosikkini orvokeissa olekaan. Kukat ovat kuitenkin kauniita.
Isäntä haki autooni uudet kesärenkaat. Lupasin itse ne laittaa alle ja maksaa, jos hän ne hommaa:) Renkaiden vaihto on sitten ehkä huomisen illan puuhaa.Eivätkä karvakuonotkaan ilman jääneet ostosreissullani. Ne saivat nappulasäkin, josta taas hetkeksi riittää rouskuteltavaa. On edullista (verrattuna eläinkaupan nappuloihin) ja maistuu meidän ukkeleille hyvin.Äiti ei vielä tänään päässytkään kotiin, toivotaan, että huomenna.

Aurinkoa päiviinne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti