keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Hiljaiseloa

Terveiset täältä sairassohvalta. Röntgenkuvissa näkyi kuulemma jotain söhröä (lääkärin sanojen mukaan) kehräsluun paikkeilta. Murtumaa ei kuulemma ole, mutta lääkäri käski pysyä kotona tämän viikon. Kovin kipeä jalka ei ole, jäykkä kylläkin ja ontuakin pitää vielä vähän. Mutta eiköhän se siitä.

Aika ei tule kyllä yhtään pitkäksi, kun tässä telkkarin ääressä lepäilen ja vieressä korillinen lankoja ja puikot ja koukut.Kerronpa teille tämän korin, missä langat ovat, tarinan. Kun olin 6-vuotias, minulla oli 5-vuotias "poikaystävä" ja me päätettiin lähteä eväsretkelle. Menin eväineni häntä hakemaan ja hän oli juuri syömässä. Jouduin odottamaan melko kauan ja kun hän viimein oli valmis retkelle, minä en jaksanutkaan enää lähteä ja niin levitettiin viltti heidän porraskäytäväänsä ja syötiin eväät siinä. Kun me sitten Isännän kanssa mentiin kihloihin noin 20 vuotta myöhemmin, niin tämän "poikaystävän" äiti osti meille tämän eväskorin lahjaksi muistona kyseisestä eväsretkestä.

Toivotan teille aurinkoisia päiviä!

3 kommenttia:

 1. Ihana tarina. Toivottelen sinulle hyvää vointia!

  VastaaPoista
 2. Hymyilyttää, kiva tarina - oli ihan pakko lukea se Miehellekin ääneen! :o)
  Paranemisiin!! Onneksi on kivaa tekemistä - ja hyvällä syyllä ei tarvitse nousta kutimien luota lainkaan...

  VastaaPoista
 3. Kiva kun kävit jättämässä kommenttia,niin löysin tanne blogiisi.

  Onpa harmillista tuo jalkasi,mutta kyllä varmaan mieli piristyy noin upean korin ääärellä ja kauniiden lankojenkin.Paranemisia.

  Hieno tarina korilla.

  Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista