lauantai 24. syyskuuta 2011

Taas koneostoksilla

Meillähän on ollut se tilanne, että kaikki isot kodinkoneet ovat olleet käytössä yli 20 vuotta. Pakastin on ollut 28 vuotta ja se toimii yhä. Viime syksyn runsaan marjasadon takia ostin jo toisenkin pakastimen, eihän koskaan tiedä koska vanhus sanoo sopimuksen irti. Viime keväänä pyykinpesukone simahti 25 vuoden uskollisen palvelun jälkeen. Tänään sitten haettiin uusi jääviileäkaappi yli 20 vuotta vanhan kaapin tilalle. Vanha kaappi toimii vielä, mutta on ruvennut ruostumaan, en tiedä miksi, mutta on jo tosi surkean näköinen. Se saa siirtyä ulkovarastoon viettämään eläkepäiviä varakaapiksi. Nyt vielä jännittää kuinka kauan astianpesukone (joka on yhtä vanha kuin jääkaappikin) vielä toimii. Jo pitkään on arveltukin, että koneet rupeaa hajoamaan yksi toisensa jälkeen. Ja senhän tietää, etteivät nämä uudet enää tällaisia aikoja kestä.

Minun oli tarkoitus pestä tänään ikkunoita, mutta jääkaappikaupoissahan se aika vierähti. Verhot kuitenkin otin jo pois ikkunoista, jospa huomenna pesu onnistuisi.

S-tytär bongasi tuvan lattialta tällaisen 8-jalkaisen. Näyttää ehkä kuvassa vielä hurjemmalta kuin luonnossa. Tässä vanhassa talossa saa tottua kaikenlaisiin pikku vieraisiin. Hiiretkin pyrkivät taas sisälle, mutta kokevat ikävän kohtalon, kun tänne hiipivät.


Iloa teidän kaikkien päiviin!

3 kommenttia:

 1. Se on kyllä aivan totta, että kodinkoneet olivat ennen PALJON kestävämpiä kuin nykyisin:(

  Mukavaa sunnuntaita sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Heippa! Tulinkin heti tänne visiitille ;kiva blogi löytyi täältäkin.. kirjauduin lukijaksesi,tervetuloa romulyyliin..Iloista päivää Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Vaikka meilläkin on oikea hämähäkkien vallankumous nyt syksyllä, niin tuo kuvassa oleva näyttää silti hurjalta :)

  Kiva lukea teidän kuulumisia täältä. Kuvasi ovat upeita!

  VastaaPoista