tiistai 23. marraskuuta 2010

Kiirettä ja huolia

Kiireen on aiheuttanut menneen viikonlopun markkinat ja tulevat joulumyyjäiset. Olin Pohjalaisilla suurmarkkinoilla myymässä käsitöitäni ja ainakin kaksiin joulumyyjäisiin aion osallistua joulukuulla. Nyt vain pitäisi ahkerasti toteuttaa ideoita, jotta saisi jotain uuttakin myytävää pöytään.

Huolta aiheuttaa edelleen auto. Eilen siihen tuli jonkin sortin venttiilivika ja korjaaja epäili, etten taida tuhannella eurolla selvitä korjauskuluista :(
Ajaa sillä saa lyhyttä matkaa isoilla kierroksilla niin kauan kunnes saan sen korjaamolle, joten auto huutaen kuljen nyt työmatkat.

Tämä aika on mielestäni päiväkodilla mukavaa aikaa. Lapsia rupeaa jo pikkuisen jännittämään joulun tulo ja heidän kanssaan voi tehdä kaikkea kivaa jouluun liittyvää. Tänään tein oman ryhmäni kanssa taikataikinasta kuusenkoristeita.

Viime joulun aikaan tehtiin s-tyttären kanssa vanhoista kynttilän jämistä uusia kynttilöitä. Näistä muovisiin shampanjalaseihin tehdyistä kynttilöistä tuli mielestäni kivan näköisiä.

6 kommenttia:

 1. Todella kivoja kynttilöitä.
  Toivon myyjäisiisi menestystä ja paljon asiakkaita.

  VastaaPoista
 2. Unelma, kiitos. Kynttilöitä on todella mukava ja helppo tehdä. Ja saa jämät vielä hyötykäyttöön :)

  VastaaPoista
 3. Onpas kauniit kynttilät! Näistä tulee mieleeni joulutontun lakit.

  Eikös ole kurjaa, kun auto aina päättää hajota siihen aikaan vuodesta kun olisi kaikkea muutakin meneo. Siis niin rahallista kuin kulkuakin.

  VastaaPoista
 4. Johanna,
  Kiitos, meillekin tuli tonttulakit mieleen näistä kynttilöistä. Tehtiin tuolloin kynttilöitä moniin erilaisiin muotteihin.

  Olenkin sanonut, että tuota autoa on korjattu jo niin paljon ja isolla rahalla, ettei siitä voi pitkään aikaan luopua :))

  VastaaPoista
 5. Hieno keksintö tuo sampanjalasi, kynttilöistä tuli aivan tontun näköisiä.

  VastaaPoista
 6. Tuulento,
  kiitos. Kynttilät palavatkin yllättävän kauniisti. Ja niiden tekeminen on mukavaa puuhaa.

  VastaaPoista