tiistai 27. joulukuuta 2011

Lomatunnelmissa

Ihan aluksi kiitos edellisen postauksen hyvän joulun toivottajille!

Joulun pyhät on vietetty, mutta joulun tunnelma jatkuu vielä. Minähän olen tämän viikon lomalla ja leppoisissa merkeissä vietän päiviäni, teen sen mikä huvittaa.

Hain äidin meille torstaina ja S-tyttären isoveli saapui aatonaattona. S-tyttären isosisko kihlattunsa kanssa saapui aattona meille syömään ja vietettiin rattoisa aattoilta. Syömisen jälkeen jaettiin paketit, joita ei kovin paljon näin aikuistaloudessa olekaan. Tyytyväisiltä kaikki vaikuttivat lahjoihinsa.
Joulupäivänä mentiin sitten Isosiskon luo syömään. Siellä olikin enemmän väkeä, myös lapsia, joten touhua ja tohinaa oli runsaasti. Kiitos Isosiskolle!

Tapanina nautin sitten löhöilystä, katselin telkkaria ja luin jouluiset blogipäivitykset. Oli mukavaa lukea ja katsella muiden joulutunnelmista.
Meilläkin oli eilen myrskytuuli, muutaman tunnin sähkökatkos, oksia lenteli, mutta pihapiirin puut onneksi pysyivät pystyssä. Tänäänkin on tuullut kovaa, mutta ei aivan samalla voimalla kuin eilen.

Eilen ei tuulen takia käyty lenkilläkään ja koirat ottivat myös päivän rennosti kuusen katveessa.


Kuusessa on pääasiassa itse tekemiäni koristeita. Nauhat olen tehnyt oljista ja huovasta.


Pikkusiskolta saamani huovutetut kuusenpallot sopivat hyvin minun makuuni.


Toki kuusessa on joitakin lahjoiksi saatuja yksittäisiä koristeita. Esim. tämä hieno olkikoriste. Otin siitä kuvan salamalla, että näkyy paremmin miten hienosti se on tehty. Kotimaista käsityötä tämäkin.


Tunnelmallisia ja herkullisia välipäiviä teille kaikille:)

3 kommenttia:

 1. Oi, olisipa ihanaa viettää lomapäiviä!! Näin välipäivinä saisi lötköillä ihanhyvällä omallatunnolla, kun joulukis kuitenkin on pantu paikat kuntoon. :o)
  Ihanaa, rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista
 2. Meilläkään ei myrsky tehnyt pahojaan, lunta tuli ja rakeita ja sähköt katkeili, mutta tulivat taas uudestaan. Pahin moka, mikä mulle sattui oli se kun lähdin hakemaan naapurin kýlmäasemalta bensaa autoon, enkä katsonut, ettei paikassa ole sähköjä. Työnsin kortin sinne enkä saanut pois! Siinä myrskyssä odotin huoltomiestä ja monen mutkan jälkeen kortti oli taas kädessäni ja bensaakin lopulta sain.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuusenkoristeita, olki ja huopa sopivat hyvin yhteen.

  VastaaPoista