tiistai 20. elokuuta 2013

Hunajata, hunajata..

Hain taas talven varalle tätä herkkua tästä samalta kylältä.
Kyllä  kelpaa teekupposeen laittaa makeutta.
Nam, nam.

9 kommenttia:

  1. Hienoa! Jos haluat sen pysyvän juoksevana, laita pakkaseen.

    VastaaPoista
  2. Häh? Jos haluat sen pysyvän juoksevana, avaa jähmettyneen purkin kansi rakoselleen, laita mikroon puoleksi minuutiksi ja puristele sen jälkeen purkin kylkiä. Jos haluat vielä juoksevampaa, toista käsittely jne. :o)
    Hunajan kuuluukin jähmettyä ajan myötä, se on sokerin normaali kemiallinen reakstio.
    Toinen vinkki: Hunajasato on tänä vuonna todella huono, keväällä ei enää kotimaista hunajaa saa. Kannattaa siis ostaa lisävarastoa, jos kulutus on todella suurta. :o)
    Täytyisi meidänkin muutama purkki käydä hakemassa, käytän sitä lähinnä ruuanlaitossa, Mies sämpylöitä leipoessaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä tuottaja, jolta hain hunajat on saanut tänä vuonna ennätyssuuren sadon:)

      Poista
    2. Loistavaa, myös sinun kannaltasi! :o)
      Aikainen kesäntulo ja hurja helleaalto kutisti täkäläisten tuottajien sadon.
      Hih, kiteytyminen olisi muuten oikeampi termi käyttämäni jähmettymisen sijasta. :o)
      Alkoikin muuten ihan nyt just tehdä hunajaista teetä mieleni, nami-nami!

      Poista
  3. Minunki on pakko vielä ostaa lisää, käytän ruuanlaitossa, leivonnassa ja voimajuomissa.

    VastaaPoista
  4. Täällä kurkku huutaakin hunajata :)

    VastaaPoista
  5. Jos nuo kaikki käytät niin flunssa ei uskalla kyllä teille tulla:)

    VastaaPoista