tiistai 3. kesäkuuta 2014

Kivaa olla lomalla:)

Eilinen oli juuri niin mukava päivä kuin etukäteen ajattelin:)
Ei olla piiitkään aikaan S-tyttären kanssa vietetty laatuaikaa yhdessä.
Shoppailtiin, syötiin hyvin ja käytiin vielä Äidin luona. Hyvä päivä:)

Tänään siivosin juolavehnän valtaamaa kukkapenkkiä. Suuri muutos jo tuli, vaikka työ on vielä vähän kesken. Niinkuin olen sanonut, puutarha on ollut tosi huonolla hoidolla jo viime kesänä ja kukkapenkit ovat päässet villintymään, varsinkin tämä:

Paremmalta jo näyttää:)
Heinän seassa yritti kasvaa päivänliljaa, peurankelloa, nupullaan oleva pioni, ja muutama muu kukka.
Kuukausimansikat ovat lähes kuolleet talven aikana. Penkin reunaan olen aina istuttanut kesäkukkia, mutta tänä kesänä en taida laittaa kuin patoihin kukat.
Mitään suurempia töitä ei enää tähän puutarhaan tule tehtyä, kunhan saisi suurin piirtein siistiksi istutusalueet ja muut.

Raparperipiirakka on niin hyvää ja värkkiä siihen riittää yllin kyllin:)

2 kommenttia:

  1. Totta puhut siskoseni! Kukkapenkissä rehottaa juola ja rönsyleinikki ja minullakin kuukausimansikka hävisi monesta paikasta. Siinä näyttää olevan nyt heinäturpas. Pitäisi vielä kääntää kurkkupenkki se on nyt naurettavan näköinen (juolaa), pitänee ottaa siitä kuva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaksan joka kesä hämmästyä, kuinka nopeasti rikkakasvit valtaa alaa. Mun pitäis kans ottaa kuva "hienosta" yrttialtaasta, jossa kasvaa paaljon voikukkaa:) Siinäkin kuoli kaikki kuukausimansikat ja monivuotiset yrtit.

      Poista