sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Pettymys

Asuntomessut on käyty ja minulle ne olivat aikamoinen pettymys.
Talot olivat ulkopäin minun makuuni rumia, kottaraispönttöjä niinkuin joku sanoi.
Ainoa vähän perinteisemmän näköinen talo oli tämä.
Mutta vaikka mustan ja punaisen yhdistelmästä tykkäänkin, niin talon väreiksi en niitä laittaisi.

Sisustukset noudattivat edelleen samaa linjaa: valkoista, mustaa, harmaata ja beigeä, ei mun juttuni.
Kovin paljon en edes kuvia ottanut, ei huvittanut, mutta tässä muutama otos ilman sen kummempia selityksiä. Mukana sekä plussia että miinuksia.


Mitä siis jäi eilisestä käteen. Pitkä päivä, lähdettiin aamulla seitsemän hujakoilla ja takaisin kotona oltiin puoli yhdeltätoista illalla. Yli 500 kilometriä autossa istumista, hiki, turvonneet jalat ja rahanmenoa.
Mutta päällimäisenä tunteena tyytyväisyys mukavaan päivään. Saatiin S-tytär mukaan ja meillä oli ihan kiva päivä, vaikka messuanti ei aivan sitä ollutkaan mitä toivottiin.

6 kommenttia:

 1. Miusta myös nää nykytalot on sisirumia neutraaleine väreineen. .Siksi en messuille ole menossa. .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin siinä harmittaa, kun minusta pääsymaksu on hurja 21 euroa per nuppi, niin sais tuolla hintaa olla jokaiselle jotakin. Vaikka sitten värikkäämmät sisustukset poistettais messujen jälkeen.

   Poista
 2. Olen jo pitkän aikaa motkottanut sisustajien toistensa perässä juoksemista. Kaikilla on valkeat tai värinä pikkuisen mustaa, sisustukset. En tykkää. Mulle pitää olla värejä ja paremminkin ihailen sitä, kun joku sisustaa kotinsa kotoiseksi. Monesti ihmettelen kun katson jonkun "sisustamaa" kotia, että missähän ne oikeesti asuu? Ei ainakaan ukko tai koira voi lojua sillä valkealla sohvalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nytkin oli tuolla monta ihan vitivalkoista sohvaa ja ajattelin samaa, että kuka niissä tohtii edes istua. Yksi talo oli sisustettu 95% kierrätystavaroilla ja se oli aikasta kiva.

   Poista
 3. Sisustus värit olivat myös minusta liian samanlaisia joka kohteessa. Väriä minäkin kaipailin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jopa kylppärit ja vessat oli samaa beigeä ja valkoista.

   Poista