keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Arkea ja juhlaa

Edellisen päivityksen jälkeen on tapahtunut monenmoista.

Me käytiin Lurun kanssa kyläilemässä Bellan luona.

Mentiin yhdessä lenkille ja janohan siinä tuli kesken matkan.


Puutarhassa on kaikki kasvatetut taimet istutettuna, mutta kylmien säiden takia ne eivät juurikaan ole kasvaneet. En viitsi niistä tänne vielä tässä vaiheessa kuvia laittaa. Kasvimaalla ovat siemenet hyvin itäneet, maissit tosin ovat hyvän alun jälkeen kärsineet kylmistä öistä.

Lumipallopensaan kukat ovat jo tässä vaiheessa kauniita.


Nämä pienet auringot ovat jo lähes sammuneet.


Kasvihuoneessa kurkut kasvaa mukavasti ja tomaatitkin kukkivat.Luru täytti viikko sitten 5 vuotta ja pitihän poikien saada synttärikakkua. Ihmisten mielestä tuskin kovin maukkaan näköistä mutta koirille kelpasi hyvin.


Kurja kuvaaja käski vielä odottaa ennenkuin pääsee herkuttelemaan.


Aamulenkeillä on käyty joka päivä.


Ojakellukka on mielestäni herkän kaunis kukka ja tänä kesänä niitä on todella paljon.


Lauantaiaamuna lenkillä näin kun joku isompi lintu törmäsi rekan keulaan ja höyhenet pöllyten lensi ojaan. Kerran se nosti siipeä sieltä ojasta ja ei muuta. Koirien kanssa en viitsinyt mennä tarkemmin tutkimaan lintua, mutta seuraavana aamuna näin, että lintu oli rengastettu ja todennäköisesti se oli kanahaukka. Lähetin renkaan tiedot netin kautta rengastustoimistolle.

Lauantaina lähdettiin kummipojan kaksoistutkintojuhliin kielojen ja ruusujen tuoksuun.
S-tyttären huoneen remontti rupeaa olemaan loppusuoralla. Hän on parastaikaa rippileirillä, joten täytyy yrittää saada hommat valmiiksi siksi kun hän tulee sieltä. Meillähän vaihtui makuuhuone yläkerrasta alakertaan ja se tuntuisi stressaavan Mököä. Koirathan nukkuvat meidän kanssa ja Mököllä meni vatsa sekaisin ja se on ollut Lurulle tosi kärttyinen. Mökö on koira, joka rakastaa kaikenlaisia rutiineja ja nukkumapaikan vaihtuminen on kuitenkin melko iso muutos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti