lauantai 12. kesäkuuta 2010

Projekti

Onneksi nyt ei ole kysymys minun projektistani, vaan projektin toteutuminen on isännän harteilla. Minä voin siellä vähän seata mukana. Tähän kuoppaan projektin pitäisi valmistua.Näistä värkeistä se pitäisi saada aikaan.


Melkoinen palapeli isännällä on saada kaikki palat pakoilleen...
...ennekuin nämä pienet perunan alut kasvavat ja mukulat kaivetaan maasta.


Varmaan jo arvasittekin, että maakellaristahan tässä on kysymys. Se on ollut meillä jo vuosien haave ja nyt se näyttää toteutuvan :). Kellari rakennetaan parin kilometrin päähän kotoa ns vanhan tuvan tontille. Innostuin aamulla siellä käydessäni kuvaamaan vähän kukkasia. Mm. metsätähdet, oravanmarjat ja lupiinit kukkivat runsaasti, niin ja paljon oli myös metsämansikan kukkia. Pari kuvaa laitan tännekin.

Pihlajassa osa kukista on auki ja osa nupullaan.


Kielot olivat kukassa.


Kotiin tullessa nappasin pari kuvaa pihastakin. Lumipalloheisi on vaihatmassa kukkien väriä valkoiseksi. Se kasvaa siinä osassa pihaa, mikä on joskus myllätty vesiputken takia ja on edelleen laittamatta kuntoon.


Unkarinsyreeni aloittelee kukkien avaamista. Kaikissa kukkivissa puissa ja pensaissa on tänä kesänä todella paljon kukkia ja mikäs sen mukavampaa. Hauskaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti: