sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Rentoa menoa

Meillä oli mukava juhannus. Ilmat ovat olleet hyvät, päivät poutaisia, sadetta saatiin viima yönä.
Oltiin Isännän kanssa kahden aattona, grillattiin, saunottiin, oleiltiin ja nautittiin.
Eilen pesin monta koneellista pyykkiä, S-tytär kun toi leiriltä melkoisen pyykkikasan. Meillä on pyykkiteline laitettu väliaikaiseen paikkaan, eikä niin huolellisesti juntattu paikalleen. Teline tuli täyteen pyykkiä ja kävin illalla niitä kokeilemassa ja olivat vielä kosteita, niin ajattelin, että olkoon yön yli siellä. Ei olis pitänyt jättää. Yöllä oli satanut rankasti ja teline kaatunut pyykkien panosta kurakkoon, johon on tarkoitus tehdä nurmikkoa. Joten tänään olen taas pessyt pyykkiä ja vaatteet roikkuvat nyt sisällä kuivumassa.

Käytiin tänään S-tyttären kanssa perkaamassa kasvimaata. Huonosti on siemenet itäneet. Lanttu ja nauris ei ollenkaan ja hernekin huonosti. Porkkanaa tulee riittävästi ja sipulit oli lähtenyt hyvään kasvuun. En ole käynyt kasvimaalla kylvämisen jälkeen, Isäntä on sitä hoitanut. Pieni pettymys oli kuinka huonosti kasvu on lähtenyt käyntiin.

Koko viikonloppu on ollut hyvin rentoa menoa. Olen tehnyt vain sitä mikä on huvittanut. Nämä oli hyviä päiviä:)

Huomenna illan suussa me sitten lähdemme taas reissuun. Suuntaamme tod.näk. ensin Raumalle ja sieltä Uuteenkaupunkiin ja siitä eteenpäin. Huomisen töitä on vielä auton siivous ja pakkaus.

Myös koirilla on ollut rento viikonloppu, kuten kuvasta näkyy:) Lenkkeilty on tietysti normaalisti.


Edit: Minä käytän yleensä Mozillaa, mutta päivityksen jälkeen se on ruvennut kaatuilemaan ja muutenkin tökkimään. Äsken tulin Explorerin kautta blogiini ja huomasin, että sitä kautta juhannustoivotukseni oli hyvin mielenkiintoisen näköinen. Omituista salakieltä. Mozillan kautta teksti näyttää normaalilta. Syytä tähän minä en tiedä:(

1 kommentti:

  1. Jaa, minä luulin, että tahallaan laitoit sen salakielen, mutta arvelin, että siinä lukee hyvää juhannusta ;)

    VastaaPoista