sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Viikonlopun tapahtumat


Eilen oltiin Isosisko, S-tytär, Kummityttö2 ja minä Ruokamessuilla Kauhajoella. Ihmisiä oli todella paljon liikkeellä, lehden mukaan 14000 koko viikonlopun aikana. Paljon oli herkkuja maistateltavina ja muutakin mielenkiintoista katseltavaa. Ennen messuja käytiin Tapion kaupassa, joka on suuri lankakauppa. Isosisko on kova kutomaan ja nykyään käymme aina messureissulla sielläkin.

Kuvat messuista olen ottanut Kauhajoki-lehdestä. Toki minulla oli kamerakin mukana, mutta kuvien ottaminen unohtui herkkuja napostellessa:)
Messut järjestetään upeassa vanhassa pohjalaisessa pihapiirissä. Esittelijöitä on vanhoissa aitoissa ja päärakennuksessa ja lisäksi alueelle on pystytetty 3 isoa messutelttaa.


Tänään sitten oli ainakin yhtä mukava tapahtuma. Olin Seinäjoella katsomassa lentopallon miesten maajoukkueen harjoitusmaaottelua Viroa vastaan. en ole ennen ollutkaan paikan päällä katsomassa maajoukkuetason pelejä.


Pelin aluksi kuunneltiin kansallishymnit eli kaksi samanlaista, toinen on vain lyhyempi versio.


Oli se aika juhlallista ja loi tunnelmaa, kun laulettiin Maamme-laulua.


Peli oli upeaa katsottavaa ja pitkiä miehiä oli kentällä. Pisin mies oli Viron joukkueessa 210 sentin varrellaan. Ai niin ja Suomi voitti ottelun 3-0.


Oli mukava viikonloppu. Käsitöitäkin sain vähän tehtyä, niistä postaan sitten kun saan enemmän valmistakin aikaiseksi.
Aurinkoista viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti