sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Messuostokset

Tässä on nyt eilisiltä messuilta tehdyt ostokset. Olin oikein tyytyväinen messujen antiin ja vielä ei ole mikään ostos kaduttanut.

Kallein ja ehkä tarpeellisin ostos oli tämä pikku saha. Siinä on yleisteriä, rautasahanterä, timanttiterä ym. ja tietenkin tuo ihanan värinen pakki:)


Me ollaan jaettu päiväkodilla lapset pienryhmiin ja minun ryhmäni on karhut. Joten tällaiset visakoivuiset karhukorvikset ovat varsin soppelit:)


Tällaista puolille tarkoitettua koteloa en ole ennen nähnytkään. Laitoin puolat siihen ja melkein täyteen kotelo tuli. Mukavasti näkee heti lankojen värit.


Tunisialainen kaksipäinen virkkuukoukku tuli hankittua. Jospa joulun jälkeen ehtis opetella käyttämään sitä. Netissä on hyviä opetusvideoita.


Tässä kuvassa on kaikki ostokset kasassa. Edellä esiteltyjen lisäksi ostin S-tyttärelle nahkakintaat, nro 12 virkkuukoukun, trikookudetta, lankaa, vinonauhaa, säkkikangasta ja leppäkertturiipuksen. S-tytär lupasi virkata kuteesta joulukuusenmaton.


Siinäpä nuo hankinnat olivat. Jaa mutta ostinhan vielä S-tyttärelle mosaiikkipallon tarvikkeet. Hän innostui heti eilen illalla sitä tekemään, joten se ei ole kuvissa. Jos muistan pitää laittaa valmiista pallosta kuva tänne.
Pää surraa uusia ideoita, kun vain olisi aikaa kehitellä niistä valmiita tuotteita.

Meillä on muuten ollut ensimmäinen pakkaspäivä tänään, ihanaa koirat ei ole olleet kuraisia, jee..
Nyt pitää lähteä etsimään emopellen vaatteet, niitä tarvitsen taas huomenna töissä:)

Mukavaa viikkoa kaikille!

1 kommentti: