perjantai 20. tammikuuta 2012

Avaruusolioko vai...

Blogitauosta tulikin aiottua pitempi. Ensin mun läppäri oli huollossa viime viikon ja sen jälkeen on ollut kaikenmoista menoa, etten ole ehtinyt täällä päivitellä, kuvia ei myöskään ole tullut näpsittyä.
Saumurillakaan en ole ehtinyt surruutella. Mutta nyt viikonloppuna ei ole mitään erityistä suunnitelmissa, joten toivon että tästä tulee ihana kotiviikonloppu.

Meillä on nyt viikon verran tällainen kauluripää törmäilemässä huonekaluihin, ovenpieliin ja ihmisiin. Mököllä on pippelissä tulehdus ja vaikuttaa olevan kurja vaiva, mutta onneksi ei ollut mitään sen vakavampaa. Isäntä kävi tänään lääkärissä Mökön kanssa ja antibiootin ja kipulääkkeen Mökö sai. Juuri nyt tulehdus tuntuu vaivaavan kovasti ja lääkkeet annetaan vasta huomisaamuna. Saa nähdä miten levoton yö on edessä:( Kauluri on melkomoisen suuri ja vaikeutti syömistäkin. Laitoin ruokakupin ulkotulitelineeseen ja syöminen onnistui huomattavasti paremmin.Mökö ei ole koskaan aikaisemmin tarvinnutkaan kauluria ja se on vanhalle koiralle nyt aivan uusi kokemus. Tuntuu että se välillä katsoo anovasti, että ota tämä kurja pois.


Luru tietysti pelkää kauluria ja meillä on nyt melkomoista haukkumista ja murinaa. Lääkäri oli sanonut, että kauluria pitää pitää lenkilläkin, saas nähdä mitä siitä tulee, mahdetaan olla hauska näky tien päällä:)


Töissä tänään, kun söin välipalaa, mulla lohkes iso pala takahampaasta. En ole moneen vuoteen käynyt hammaslääkärissä ja olen viime aikoina ajatellut, että pitäis varata aika. No nyt tämä tapaus panee vauhtia siihen aikomukseen.

Tällaisissa tunnelmissa aloitamme viikonlopun vieton.
Toivotan teille mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua. Ja muistakaahan käydä äänestämässä, jos ette vielä ole sitä tehneet.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin Lusmulle pitäisi laittaa kauluri, joustavatarrasideharso ei tunnu toimivan. :o(
    Kauluri kannattaa ottaa pois ruokailun ja ulkoilun ajaksi, silloin ei pippeli saa olla rauhassa, kun on mielekkäämpääkin tekemistä. :o)

    VastaaPoista
  2. Meidän entisellä Merri-koiralla oli kerran kauluri, kun se söi kaikenlaista lattiaroskaa ja tuli suolitukos. Mutta Merri oli silloin miltei pentu ja oppi nopeasti kaulurin käytön.

    VastaaPoista