perjantai 3. helmikuuta 2012

Eri mieltä

Meillä on palanut tuli sekä takassa että leivinuunissa joka ilta nyt kovien pakkasten aikaan. Ihanasti ne lämmittävät tätä vanhaa taloa ja minun vanhoja luitani:) Nyt on taas noin 30 astetta pakkasta.


Isäntä kävi siis Mökön kanssa eläinlääkärissä eilen ja lääkäri oli arvellut Mököllä olevan nivelrikon. Minä olen kyllä eri mieltä, en usko että nivelrikko voisi alkaa yhtäkkiä näin kivuliaasti ilman, että olisi ensin lievempiä oireita.

Mun oma diagnoosini on, että Mököllä on joku jänne tai hermo puristuksissa. Ehkä rasitusvamma kaulurista. Perusteluna olis se, kun Mökö ei onnu, ei pysty ravistelemaan itseään, eikä pääse kyljelleen makamaan. Se ei liioin näyttäisi olevan jatkuvasti kipeä ja ruokahalu on parempi kuin aikaisemmin.

Kipulääkkeestä huolimatta Mökö edelleen huutaa välillä kivusta, kun se nousee makuulta. Mutta pirteämpi se on tänään ollut. Arveltiin, että jos Mökön kivut ei lopu viikonlopun aikana, se viedään toiselle lääkärille ensi viikolla.Mukavaa viikonlopun alkua!

3 kommenttia:

 1. Minustakin tuntuu, ettei koira nivelrikosta huuda, paremminkin käveleminen ja hyppääminen kävisi kipeää.

  VastaaPoista
 2. Kiitos vierailusta "mummulassa"! Jostain syystä en ole saanut aikaisemmin sun blogisivua näkyviin :( Nyt onnistui. Kivat jutut ja huomaan, että taidetaan viettää työpäivämme samankaltaisessa seurassa. Heh!
  Pikaista paranemista Mökölle! On se aika arpomista noiden eläinten sairastamisen suhteen, kun eivät osaa kertoa, mihin sattuu.
  Mukavaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 3. Voi pientä raukkaa, Mun koiralla oli nivelrikko ja pelästyttiin kun ei tahtonut päästä hauva makuulta ylös ja vietiin eläinlääkriin ja nivelrikko ja lääkäri suositteli uintia ja ollaan sitä kokeiltu ja on parempaan päin ja pirteämpi.

  VastaaPoista