sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Talvisia tunnelmia

Olen ollut melko saamaton viime päivinä. Minulla on ollut flunssanpoikanen ja muutakin vaivaa, joten ei ole ollut intoa oikein mihinkään.
Viime tiistaina käytin arpajaisissa voittamani hierontalahjakortin. En ole ennen hierojalla ollutkaan ja hyvältähän tuo tuntui. Ainoastaan vuotava nenä vei osan nautinnosta, sitä kun sai kaiken aikaa niistää.

Tyky-iltaakin me vietettiin päiväkodin naisten kanssa toissa tiistaina. Oltiin eräässä askarteluliikkeessä tekemässä koruja. Tein yhdet helmet kaulaan ja ostin värkkejä muihin koruihin. Yhden rannekorun olen tehnyt ja yksi kaulakoru on kesken. Laitan kuvia kun vain saan niitä otettua.

Mökökin on parantunut vaivoistaan. Lenkkeiltykin on nyt viikon verran normaalisti. Toivottavasti Mökö sais elää vanhuuden päivänsä terveenä, on se niin kurjaa, kun eläin sairastaa. Mutta nyt on taas kaksi iloista koiraa talossa ja elämä siinä suhteessa palannut normaaliksi.

Meillä on tänään ja eilen ollut tuuliset päivät. Paljon ei ole lunta satanut, mutta lumi on lentänyt tuulen mukana pihaan ja tielle korkeiksi kinoksiksi.


Pataa vasten vähän näkyy lumen lento.


Pitkät jääpuikot roikkuvat räystäältä. Aivan kuin keväällä.


Talvi on tehnyt taidettaan tuvan seinustalla olevaan virpiangervoon.


Mukavia ja aurinkoisia päiviä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kummaa, kun teillä jo jääpuikot roikkuvat, meillä vain tuiskuttaa lunta silmät täyteen. Ja mökkitien!

    VastaaPoista
  2. Ihania jääpuikkokuvia!! Se merkitsee kevättä!
    Nyt kun olet päässyt hieronnan makuun, kannattaa käydä uudestaan nuhattomana. :o)

    VastaaPoista