lauantai 7. huhtikuuta 2012

Lankalauantain tunnelmia

Heräsin tänä aamuna jo ennen seitsemää ja heti seitsemän jälkeen lähdin koissujen kanssa aamulenkille. Mökö pääsi pitkästä aikaa pitemmälle lenkille ja kyllä se nautti menosta. Vähän se vielä on honttura ja portaissa kulkeminen, varsinkin alaspäin tulo, on hankalaa. Laitan ensin muutaman kuvan meidän lenkiltä.Tässä ollaan tulossa kotitietä takaisin kotiin.
Pääsiäislauantaihan on täällä meilläpäin trullien kiertelypäivä. Meillä ei tänäkään pääsiäisenä käynyt ainuttakaan trullia:) Lähistöllä asuvat lapset ovat jo liian isoja siihen puuhaan. Ja tänä iltanahan täälläpäin poltetaan pääsiäisvalakioita. Meillä ei tänä vuonna ollut omaa valakiaa, mutta savuja nousi useampia tällä lakialla.
Paikallisen urheilutalon pihassa oli kyläläisten yhteinen kokkko. Kuva ei ole häävi, sillä välimatkaa kuvanotto paikalta kokolle on noin kilometri.

Leppoisaa pääsiäisen jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia:) Meilläpäin ei pääsiäiskokkoja ole tapana polttaa ollenkaan.

  Hyvää pääsiäisen jatkoa <3

  VastaaPoista
 2. Ihanan keväisiä kuvia, tuo keltainen tipu on ihan nappiotos!
  Täällä satelee lunta...
  Lokoisia pääsiäisenjämiä!

  VastaaPoista
 3. Meillä pikkuiset pääsiäisnoidat käyvät palmusunnuntaina. Ja kävi niitä niin monta, että pelkäsin karkkien loppuvan (kun olin itsekin niitä maistellut).

  VastaaPoista
 4. Oi,miten kaunis kuvasarja!! Laitatko sähköpostitse tiedot, niin lähetän ne vanhat valokuvat sulle. Oikein mukavaa päivää!

  VastaaPoista