torstai 13. toukokuuta 2010

Aurinkoa ja vettä

Nyt se taisi kesä alkaa. Lämpötila oli päivällä jo yli 20 astetta. Täällä ovat hiirenkorvat puhjenneet koivuihin tänään. Ja ensimmäinen narsissi ikinä on ruvennut kukkimaan kukkapenkissäni. Olen narsissin sipuleita laittanut ennenkin, mutta vielä koskaan ne eivät ole kukkineet. Viime kesänä sain isosiskon penkistä sipuleita ja jee, nyt ne kukkii:).

Me lähdettiin koko perhe veneilemään. Vähän siellä tuuli, mutta ei kovin pahasti. En uskaltanut veneeseen ottaa järkkäriä mukaan, joten kuvat on otettu pikkukameralla eivätkä ole kovin hyvälaatuisia. Kuvaa klikkaamalla sen näkee suurempana.


Mökö oli kuin parempikin merikarhu.


Saaren rannassa koirat tykkäsivät kahlailla. Mitään varsinaisia uimareita ne eivät ole. Ja kahlaamisen jälkeen oli kiva kuivatella itseään kuiviin kaisloihin.


Onneksi kaislanpalat eivät kovin pahasti tarttuneet turkkiin, riitävästi kylläkin, mutta pahempaa pelkäsin.


Ethän putoa sieltä kiveltä s-tytär.


Joutsenpariskunta oli pesimispuuhissa luodolla. Kuva on kaukaa otettu, kun ei viitsitty kovin läheltä veneellä mennä.


Päivä oli todella ihana. Sitä jotenkin sielu lepää veden äärellä. Minä voisin pitkän aikaa istua rannalla ja vain tuijotella vettä.


Aurinkoisia ja ihania päiviä kaikille.

1 kommentti:

  1. Niin kaunis ja lämmin päivä "etelä-lapissakin.
    Voi miten raikkaita tuulahduksia,vesi elemenntinä saa aikaan,kuin itse istuisi laiturilla ja lipluttais jalkoja veteen. (kirjoittaa henkilö jota ei saa veneseen,eikä mitään renkkusiltoja käveleen... vesikauhu (ko) ?
    Kiitos,samoin sinulle.

    -Risuporo-

    VastaaPoista