keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Kulkija Kuosmanen
Meidän Mökö on saanut uuden lempinimen entisten lisäksi. Parin kilometrin päässä asuva tyttökoira saa meidän Mökön pään aivan sekaisin ja se kulkee sisällä edestakaisin ovelta ovelle läähättäen ja vinkuen. Pihalla se ei pysy edes aitauksessa vaan karkaa aina tilaisuuden tullen, tästä lempinimi Kuosmanen. Tällaista on kaksi kertaa vuodessa ja pahin vaihe kestää muutaman päivän. Muut kylän tyttökoirat ei meidän Mököä saa sekaisin. Ikävintä ehkä on, kun se ei anna yölläkään nukkua vaan vinkuu sängyn vieressä ja aina välillä menee kuistille ulvomaan. Onneksi tämä on vain hetken huumaa ja kohta se on taas oma ihana itsensä.
Eilen muuten näin ensimmäiset leskenlehdet, kun olin lenkillä. Kovin, kovin hitaasti kevät etenee.

3 kommenttia:

 1. Hei !!
  Taisinpa löytää tuikitavallisen"blogistin" (onko ees tuommosta sannaa olemassa).
  Meiän Huupertti (koira) menee kans ihan sekasin "naapuriston tyttö-koirista",ulisee,volisee luuhkassee ovelta ovelle,yöt kans huhuilee ,mutta on yks juttu leikkautimme (steriloitiin ) koska joka kerta tyttöjen juoksu aikaan sai epilepsia-kohtauksia,
  )vahva lääkitys lopun ikää :(.
  Leikkaus vähän rauhotti,mutta opitut kujeet mielessä. :)
  Lisäsin sinut suosikkkilistaani,ei vielä omaa blogia...mutta mullakin harkinnassa :),
  Aurinkoa ja kevättä ootellaan "etelä-lappiin" :)
  kirjoitteli :Risuporo

  VastaaPoista
 2. ...karkasi ku mopo käsistä tämä kirjotus.
  ..niin AURINKOISTA KEVÄÄN ODOTUSTA SINNE LAKEUKSILLE.
  t: Risuporo

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentistasi Risuporo. Mukava kun löysit tänne. Musta välillä tuntuu, kun luen muiden hienoja blogeja, että olenkohan haukannut liian ison palan, mutta eiköhän tänne sovi kaikenlaisia blogeja. Minä kirjoittelen pääasiassa tästä tuikitavallisesta elämästäni. Tätä on itsekin mukava lueskellen myöhemmin. Poiketen päiväkirjasta, tässä on kuvat mukana.
  Ihania kevätpäiviä sinullekin. t. Tarutikki

  VastaaPoista