tiistai 22. maaliskuuta 2011

Laiskottaa

Minulle jäi sairauksien jälkeen jonkinlainen laiskuus ja väsymys päälle. Työkin vie voimia ja tuntuu, etten saa oikein mitään aikaiseksi, en edes blogia päivitetyksi. Toisten blogeja kyllä käyn ahkerasti lukemassa.

Viikonloppuna oli meillä taas sairastupa. Tällä kertaa S-tytär sairastui vatsatautiin. Onneksi se talttui sunnuntaiksi, eikä kestänyt kauempaa.

Lauantaina oli aivan ihana ilma ja otin innolla kuvia.

Meidän pihakoivussa on runsaasti tuulenpesiä. Nehän ovat mm. koivuissa oleva sienitauti, joka aiheuttaa epänormaalia haaroittumista oksissa.


Pihalla kävi kova sirkutus ja varpusillakin taisi olla kevättä rinnassa. Varpusiksi minä ainakin oletan näitä lintuja. Olen tosi huono tunnistamaan pikkulintuja. Tintit, tulkut ja keltasirkut tunnistan, mutta siihenpä se taitaa jäädäkin.

Sunnuntaina päätettiin S-tyttären kanssa tehdä jotain hauskaa. Ja mitäpä se hauskuus muutakaan naisihmisten mielestä on kuin shoppailu. Lähdettiin käymään Tuurissa Kyläkaupassa. Matkalla oli tosi talvisia maisemia, vaikka sää oli ihanan keväinen. Niitä talvisia kuvia en viitsi tänne enää laittaa.
Tuurin liikenneympyrässä on koko maailma.


Kovasti luvattiin jonkilaista lämpöaaltoa tälle päivälle, mutta ei se tänne meille asti ainakaan ylettynyt. Lämpötila oli noin 5 astetta ja viileä tuuli piti sään koleana.

Kevättä odotellen toivotan kaikille lämpimiä ja aurinkoisia päiviä.

1 kommentti:

  1. Näin se kevät tulee, sadetta, paistetta, pakkasta jne. Minunkin pitäisi päästä mehiläispesille, mutta on liikaa lunta.

    VastaaPoista