maanantai 7. maaliskuuta 2011

Voihan yskä :(

Niin se sitten loma tuli, oli ja meni sohvan pohjalla maatessa. Maanantai ja tiistai meni vähän paremmin, mutta keskiviikkona taudin kans tuli takapakkia ja loppuviikko meni makoillessa. S-tytärtä tuli surko, kun kaikki meidän suunnitelmat lomaviikon varalle kaatuivat mun myötä sinne sohvan pohjalle.
Kaamea tauti tämä on ollut, tulipa tällainenkin koettua. Vieläkään olo ei ole aivan priima, mutta töissä olin jo tänään. Työpäivä meni suht hyvin, paitsi tietenkin päivälevon aikaan sain aivan kaamean yskänkohtauksen, kun olisi ollut syytä olla hiljaa. Tämä aivan kammottava yskä on ollut pahinta koko taudissa.

Alkuviikosta, kun olo oli parempi, käytiin ostamassa meille tämä uusi "asukki". Eipä taida yhtä kauan palvella kuin entinen. Halusin ostaa mahdollisimman vähän elektroniikkaa sisältävän laitteen. Tosi hiljainen tämä on vanhaan verrattuna ja kyllä sitä on nyt kahtena päivänä pyöritetty. Kummasti sitä pyykkiä kertyy, jos ei hetkeen pese.


S-tytär teetti eilen koirilla temppuja ja tässä kuvassa tarkkana odotetaan ohjeita, että mitä pitäisi seuraavaksi tehdä, että saisi makupalan. Herkuilla nämä meidän heput tekee melkein mitä tahansa.

Annan koirille aina harjaamisen, kynsien leikkuun tms jälkeen jonkin erikoisherkun esim. siankorvan, herkkuluun tai pienempiä makupaloja. Kerran Mökö oli hauska, kun leikkasin niiden kynnet ja mentiin palkkion hakuun, päätinkin antaa niille kuivan ruisleivän palan, jonka päällä runsaasti voita. Mökö otti leivän suuhunsa pudotti sen maahan ja katsoi mua kummissaan, etteihän tämä mikään palkkio ole. Ruisleipää ne saavat aina silloin tällöin muutoinkin ja silloin se kelpaa mainiosti. No sillä kertaa kaivoin kaapista jotain parempaa palkkioksi:)

Rusakkokin oli taas eilen aamulla omalla paikallaan kasvihuoneen kupeessa. Siinä se makasi koko päivän ja yön aikana oli lähtenyt omille teilleen.


Aurinkoista alkanutta viikkoa teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Voi harmi kun lomasi meni sairastaessa....Onneksi voit jo paremmin:)Voi noita teidän haukku söpöläisiä...odottavat niin nätisti herkkuja <3

    VastaaPoista
  2. Meidän vihreillä niityillä kirmaava Merri-koira sai aina aamupalakseen kuivan leivän kannikan. Lääkärit aina ihmettelivät sen hyviä hampaita!

    VastaaPoista