torstai 14. huhtikuuta 2011

Raskas viikko

Onpahan ollut menevä viikko. Maanantaina sain aamupäivästä töihin puhelun, että äiti on viety sairaalaan. Olin aamuvuorossa ja pääsin melkein heti lähtemään ja Isosisko jo oli äidin luona. Onneksi tällä kertaa selvittiin säikähdyksellä, eikä mitään vakavampaa tapahtunut. Kolmena iltana olin äidin luona sairaalassa, tänään äiti siirrettiin kotipaikkakuntansa terveyskeskukseen muutamaksi päiväksi. Onneksi Isosisko on mukana murehtimassa asioita.

Tänä iltana minulla sitten oli palaveri töissä, joten yhtenäkään iltana tällä viikolla en ole ollut kotona. Mutta onneksi huomenna on perjantai ja viikonloppu alkaa :)

Minulla on muutenkin omituinen kevät menossa. Olen ollut todella väsynyt ja ainuttakaan kukan siementä en ole laittanut kasvamaan. Yleensä minulla on kymmeniä, viime vuonna yli kaksi sataa, taimipurkkia ympäri talon. Mutta tämä kevät mennään nyt näin ja pitää vain laittaa siemeniä maahan, kunhan se aika koittaa. Ja onneksi taimia voi ostaakin:)Tänään täällä oli ihana auringonpaiste iltapäivällä ja lämpötila oli jo +12 astetta, IHANAA:)
Aurinkoa teidänkin päiviinne!

2 kommenttia:

  1. Kuule, minäkin olen ollut tänä keväänä tosi väsynyt ja siksi menenkin verikokeisiin. Onhan tuo työkin tietysti vienyt mehut ja anopin kuolema on koskettanut niin syvältä...Koitetaan jaksaa lomaan asti <3

    VastaaPoista
  2. Tiedän tuon tunteen, kun äitiä viedään sairaalaan. Siinä on sydän sykkyrällä. Mutta tämä kevät on vissiin kaikilla aika outo, aikaa tuntuu olevan entistä vähemmän. Olenkin kuullut sanottavan, että aika on tihentynyt!!

    VastaaPoista