torstai 28. heinäkuuta 2011

Ukkosen aiheuttama tauko

Edellisestä postauksesta onkin jo aikaa. Meillä oli kaksi viikkoa netti pimeänä, ukkonen oli hajottanut jotain puhelinyhtiöltä eli omissa laitteissa ei ollut vikaa. Viime perjantaina netti rupesi toimimaan taas. Viime lauantaina oli taas ukkonen päällä ja netti lakkasi taas toimimasta, mutta sunnuntaina se toimi taas.

Mitäs onkaan tapahtunut yli kahden viikon aikana?
Minä olin siis välillä kaksi viikkoa töissä ja totesin ettei ensimmäinen lomapätkä olisi riittänyt, joten ihanaa, että on vielä tämä kahden viikon loma, josta kyllä pian on puolet pidettynä.

Me vietettiin reilu viikko sitten hopeahääpäivää. Ostin itselleni nominationiin tuplasydämen muistoksi siitä päivästä. Illalla käytiin koko perhe syömässä Fransmannissa, hyvää oli.

Olen käynyt pari kertaa viikossa pelaamassa hiekalla lentopalloa. Mukavaa se on ja tietää liikkuneensa, kun sieltä lähtee. Ja porukka, jolla pelataan on tosi hauskaa.

Sunnuntaina oltiin Powerparkissa. S-tyttärellä oli ystävä kylässä ja tytöt halusivat huvittelemaan. Me ei isännän kanssa menty mihinkään laitteisiin eikä mun pääni kestäisikään niitä. Me syötiin hyvin ja seurattiin muiden riemua. Odoteltiin tyttöjä asuntoautossa koirien kanssa. Kyllä asuntoautolla on kätevä kulkea, pääsevät koiratkin mukaan ja siitäkös ne nauttivat, kun saavat olla mahdollisimman paljon omien ihmisten kanssa.
Huvittelun jälkeen vietiin vieras kotiin ja käytiin samalla äitiä katsomassa. Kamera jäi tietenkin kotiin, joten uusia kuvia ei huvipuistosta ole. Nämä kuvat ovat muutaman vuoden takaa. Ensimmäinen on maailmanpyörässä otettu kuva.
Kamera jäi kotiin myös tiistain Tampereen retkeltäni. Minä ja ystäväni tavataan kesäisin Tampereella, hän tulee etelästä ja minä täältä junalla. Vietimme taas ihanan päivän shoppaillen, syöden ja ennen kaikkea jutellen kuulumisia. Kiitos ystäväni mukavasta päivästä.

Kurkut kasvavat hurjasti kasvihuoneessa. Olen jakanut niitä vähän sinne tänne, itse ei pystytä niitä niin paljon syömään kuin mitä niitä tulee. Ensimmäiset tomaatitkin ovat kypsyneet, niitä ei kovin paljon tulekaan, mutta jonkin verran kuitenkin.

Lauantaina olis tarkoitus mennä kirpputorille myymään tavaraa, paikka on onneksi ilmainen, joten kovia paineita myynnin suhteen ei ole:)

Tällaista tällä kertaa. Aurinkoisia, mukavia päiviä kaikille.

1 kommentti:

  1. Kamera on siitä kumma, että haluaa usein jäädä matkasta. Tai sitten siinä on akku tyhjänä. Kivoja nuo ystävätapaamiset!!

    VastaaPoista