lauantai 10. tammikuuta 2015

Minäkö trendikäs?

Talvi on tullut meillekin. Toki lämpötilat vaihtelevat miinukselta plussalle ja taas miinukselle, mutta onneksi nyt on lunta.
Vaarikoira Mökökin lenkkeilee paljon mieluummin, kun on pieni pakkaskeli kuin jos on märkää.

Kaakeleita kävin yksi päivä tilaamassa, sekä lattia- että seinälaattoja.
Niitä pitää kuitenkin vielä miettiä muutamaan paikkaan.
Tapetteja ja huoneiden värejä on mietitty ja maaleja jo ostettukin.

Isännän työhuoneen seinään tehtiin tämmöinen reikä.
Siihen on suunniteltu akvaariota.

Ja sitten tuohon otsikkoon.
Ollaan mietitty paljon lattiamateriaaleja ja minä halusin makuuhuoneisiin muovimatot.
Ne ovat mielestäni nykyään hyvännäköisiä, mukavia jalan alla ja koirien kanssa helppoja.
Muutama päivä sitten luin jostain, että suosittuja lattiapintoja ovat tänä päivänä laminaatit, laatat ja trendikkäät muovimatot:)

5 kommenttia:

 1. Minä tykkään muovi ja korkki lattia pinnoista. Ne ovat hiljaisia ja miellyttäviä jalan alla. Mikä tärkeintä helppohoitoisia ja kauniita.

  VastaaPoista
 2. On kai se hauskaa ja jännää suunnitella uutta kotia. Kun minä näitä asioita mietin noin 30 vuotta sitten, ajattelin aina, että jaksanko tätä katsoa vielä kymmenien vuosien päästä. Aika hyvin onnistuin, vieläkin on samat kaakelit kylppärissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole mikään sisustaja. Välillä on kiva miettiä pintoja ja muuta, välillä ahdistaa, kun pitää pohtia niin montaa paikkaa yhtä aikaa.

   Poista
  2. Uuden talon onni ja ongelma on juurikin tuossa, kun niin paljon päätöksiä pitää tehdä pienen ajan kuluessa, sitoutua vuosiksi niihin päätöksiin! Toisaalta saa yhtenäisen tyylin vaivan palkaksi. Pitkän linja rempassa (* huoh *) tuntuu, että mikään ei valmistu koskaan ja kun koitat hankkia lisää jotain samaa aiemmin käytettyä, on silkan tuurin varassa, löytyykö enää... ;o)

   Poista