maanantai 3. tammikuuta 2011

Arki alkoi

Ihan aluksi kiitokset edelliseen postaukseen kommentoineille. Ja vielä Onnellista Uutta Vuotta kaikille! Meillä vuosi vaihtui tosi rauhallisesti, katsottiin isännän kanssa telkkaria ja nukahdettiin molemmat sohvalle ennen puolta yötä =). Heräsin kyllä kymmenen yli kaksitoista, joten ikkunasta katselin ilotulitusta. Pikkuveli meni uudenvuoden päivänä kihloihin, joten ensi sunnuntaina mennään kihlakahveille.

Olen tänään nyt aloittanut piiitkästä aikaa täyspäiväisen työnteon (yli puolitoista vuotta sitten tein edellisen kerran). Mutta hyvinhän se sujui vanhasta tottumuksesta, onpa tuota tullut harjoiteltua :). Tämä viikko on päiväkodissa melko rauhallista, koska täällä on kouluista vielä lomaa.

Nyt on ollut aivan ihania päiviä säiden puolesta. Pakkasta alle 10 astetta ja välillä on satanut hiljalleen lunta. Loppuviikosta ennustivat lämpötilan nousevan plussan puolelle :(

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

1 kommentti:

  1. Onnea työhommiin ja pidä hauskaa, nauti kaikesta hassusta mitä lasten kanssa tapahtuu. Ja lapset ovat siitä ihania, että niissä virtaa uusi energia, josta aikuisetkin saavat osansa.

    VastaaPoista