sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Juhlia ja laatuaikaa

Taas on vierähtänyt kaksi viikkoa edellisestä postauksesta. Aika on mennyt johonkin, mitään näkyvää en ole saanut aikaiseksi, vaikka melko reipas olen mielestäni nykyään. En tiedä onko verenpainelääkityksellä joku vaikutus siihen, etten ole niin kovin väsynyt iltaisin, vaikka töissä on viime aikoina ollut melko raskasta. Toki valon lisääntyminenkin auttaa jaksamiseen.

Tämän viikonlopun olen viettänyt laatuaikaa itseni kanssa. S-tytär oli isoskoulutuksessa koko viikonlopun ja Isäntä oli töissä. Vein S-tyttären perjantai-iltana kotipaikkakunnalleni ja kävin samalla katsomassa äitiä.
Viikonloppuna minä nautin olostani, söin silloin kun huvitti ja mitä huvitti, tein sellaisia hommia mitä huvitti, katsoin telkkarista mitä huvitti. Joten aika huvittava viikonloppu oli :)

Tänään olen useamman tunnin järjestellyt koneella valokuvakansioita. Tyhjäsin pokkarin muistikortin ja laitoin kuvat kansioihinsa.

Viime viikonloppu oli juhlava. Lauantaina olimme Isosiskon miehen 60-vuotisjuhlissa. Mukavaa oli nähdä sukulaisia ja muutenkin oli kivat juhlat.
Pöydissä oli kauniit pienet kukkakoristeet.


Sunnuntaian olimme 50-vuotisjuhlissa, joissa oli myös hyvä tunnelma. Näissä juhlissa laitettiin myös jalalla koreasti.


Mukavaa ja aurinkoista viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti