sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Talvikuvia

Kyllä talvi näyttää nyt parhaita ja pahimpia puoliaan.
S-tyttärelle hankittiin viikolla uusi lumilauta ja hänen olisi eilen kovasti tehnyt mieli sitä kokeilemaan, mutta pakkanen ei hellittänyt koko päivänä. Kylmimmillään oli pakkasta 30 astetta.


Koirien kanssa kävin pienellä lenkillä ja kaunishan se minun silmiini on tuollainen aurinkoinen pakkaspäivä. Kuukin haaleana kumotti taivaalla.


Aurinko ei tämän korkeammalle vielä nouse, joten ei se juurikaan lämmitä.


Autokin joutuu koville, kun säät vaihtelevat näin rajusti. Viikolla satoi välillä räntää ja vettä ja sitten taas tuli kovat pakkaset.


Kuistin ikkunoihin oli pakkanen maalaillut jääkukkia.Tänään on lauhempi ilma, pakkasta noin 10 astetta, mutta nyt sitten tuulee melko lailla. Eipä taida s-tytär päästä mäkeen tänäänkään.
Nyt pitää reipastua ja ruveta koiria harjaamaan. Se onkin semmoinen parin tunnin sessio vähintään, ennen kuin molemmat on kokonaan harjattu.
Aurinkoisia päiviä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Samanlaisia ilmoja myös täällä, minäkin katsoin sitä kuuta, että ottaisinko kuvan.

    VastaaPoista
  2. Hytisen täällä ruudun toisella puolella, kun katson lumi- ja pakkaskuvia! Tuo autokuva kyllä on mainio. Miten ne autot kestävätkin?

    Meillä olisi täällä myös innokkaita kokeilijoita mitä lumilautailuun tulee. Tuo tyttäresi lauta on kyllä ihanan tyttömäinen!

    VastaaPoista