lauantai 14. toukokuuta 2011

Hirviä matka

Eilen illalla oli S-tyttärellä taas isoskoulutusta. Vein hänet sinne (matkaa 100 km). Samalla otettiin äiti kyytiin ja meille viikonlopuksi. Paluumatkalla muutaman kilometrin ajon jälkeen nousi kaksi hirveä tielle. Onneksi oli suora tie eikä tullut edes läheltä piti tilannetta, vaikka auton vauhti oli 100 km/h. Pysäytin auton ja toinen hirvi köpötteli tien yli, mutta toinen jäi hetkeksi tuijottamaan meitä, joten sain napattua kuvan siitä. Minulla oli aurinkolasit päässä ja tilanne jännittävä, joten räppäsin kuvan vain äkkiä, kamera ei ehtinyt edes tarkentaa.
S-tytär on muutama vuosi sitten ollut äitinsä kanssa hirvikolarissa, joten hän on melkein paniikissa nähdessään hirviä. Onneksi selvisivät kolarista auton vaurioin.Minulla, kuten monella muullakin on edelliselle postaukselle tapahtunut jotain kummallista. Minulla postaus on tallella, mutta kommentit ovat kadonneet:(

Me ollaan koko perhe innokkaita katsomaan jääkiekkoa ja eilen illalla Suomi tarjosi hienoa katsottavaa. Toivotan kaikille mukavaa ja jännittävää viikonloppua niin euroviisujen kuin jääkiekon parissa:)

1 kommentti:

  1. HYvällä onnella selvisitte pelkällä säikähdyksellä. Toivotaan, että hirvet vielä oppivat varovaisemmiksi ja katsovat tiellä vasemmalle ja oikealle ennekuin ylittävät tien.

    VastaaPoista