sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Viikonlopun kuulumiset

Minulla oli nyt pitkä viikonloppu, kun pääsin perjantaina töistä jo aamupäivällä niin sekin tuntui melkein vapaapäivältä:)

S-tytär sai kuin saikin moottoripyöräkortin perjantaina. Tässä hän on lähdössä samantien ensimmäiselle reissulleen kevarillaan. 450 kilometriä hän oli kuulemma viikonlopun aikana ajanut.


Minäkin olen saanut jotain aikaiseksi viikonlopun aikana. Sain siistittyä kaikki kukkapenkit ja nurmikkoa leikkasin ensimmäisen kerran.
Kasvihuone on pestynä siirrettynä uudelle aurinkoisemmalle paikalle. Kasvihuone on betonilaatan päällä ja Isäntä on tehnyt sinne laatikot, joissa kasvatan tomaattia ja kurkkua. Lisäksi siellä on vanha taikinatiinu, jossa olen kasvattanut paprikaa, Tangossa on ollut riippumassa amppelimansikka ja pienessä laatikossa salaattia ja yrttejä. Nyt vain hankkimaan taimia, kun en ole niitä tänä vuonna itse kasvattanut.

Liian pienihän tuo kasvihuone on, en aikoinaan uskonut viisaampia, jotka sanoivat, ettei kovin pientä huonetta kannata ostaa. Minäkin olen nyt sitä mieltä, että mieluummin liian iso kuin liian pieni.

Kasvihuoneen läheisyyteen olisi tarkoitus tehdä yrttiallas vanhoista kattotiilistä. Marjapensaitakin pitäisi istuttaa vähän lisää. Rupeavat entiset olemaan niin vanhoja ja niitä on muutenkin liian vähän.

Näiden päiväkodin kukkapenkissä olevien, mielestäni kauniin väristen, tulppaanien myötä toivotan kaikille mukavaa alkavaa viikkoa.

2 kommenttia:

  1. hei, parempi pienikin kasvihuone kuin ei olisi mitään:) Muuten minkä kokoinen tuo sinun kasvihuone on ?

    VastaaPoista
  2. Hei Piiki,
    tarkasti en muista, mutta reilun 5 neliötä se on. Ja on totta, että hyvä kun on edes tuo, mutta kun sinne olis kiva kaikenlaista hamstrata:)

    VastaaPoista