sunnuntai 7. elokuuta 2011

Nyt se on loppu

Loma nimittäin ja huomenna töihin. Minusta tuntuu, että olen ollut lähes koko kesän lomalla. Aloitin ensimmäisen lomapätkän juhannusviikolla ja kaksi viikkoa olin välillä töissä ja nyt taas kaksi viikkoa lomalla. Olen täysillä nauttinut lomasta ja unohtanut työn kokonaan. Ollaan paljon kuljettu asuntoautolla ja muutenkin, ihanaa on ollut.

Menneellä viikolla käytiin Kokkolassa asuntomessuilla. Minun suosikkitaloni oli Kannustalon Helmi, pieni yksikerroksinen puutalo.
Minä en katso olevani mikään sisustaja, vaikka tykkäänkin kauniista tavaroista. Minä kiinnyn joihinkin tavaroihin (varsinkin vanhoihin) niin, etten malta niistä luopua, Ja meillä on täällä kotona iloinen värien sekamelska. En voisi kuvitella oman kotini sisustusta esim. valko-beige-mustaksi. Silti messuilla oli kiva katsoa erilaisia sisustuksia. Kuvia otin jonkin verran, tähän laitan kuvia mielestäni näppäristä ratkaisuista.

Valolla varustetut pyyhenaulakot.


Pyykkikuilu yläkerrasta alakertaan. Ei tarvitse esim. lakanoiden kanssa taiteilla portaissa. Pyykit menivät kodinhoitohuoneen kaapissa olevaan pyykkikoriin.


Yläkerran portaiden alusta oli hyödynnetty säilytystilaksi.


Yksi "sisustuskuvakin". Minulla on menossa jonkinsortin pöllökausi ja puutarhaankin haluaisin pöllöjä koristeeksi. Lastenhuoneen yksi seinä oli tapetoitu kivalla pöllötapetilla.


Kokkolasta menimme Kaustiselle leirintäalueelle yöksi.
Sieltä ajelimme Ähtäriin eläinpuistoon. Päivä oli melko lämmin ja eläimet pääasiassa makoilivat. Parilla häkillä oli tuuria: ilveksillä oli hoitaja aitauksessa ja hän kertoili meille niistä ja antoi niille jäisiä rottia ruuaksi.
Nuoret karhut olivat myös lekkisällä päällä. Painivat, kiipeilivät, polskivat altaassa ja pyörivät karusellissa.


Otin paljon kuvia eläimistä, ja tietenkin kamerasta loppui akku juuri karhuaitauksen kohdalla. Joten niistä ei tullut kuin kaksi kuvaa.

Nyt rupeaa sänky kohta kutsumaan, että jaksan huomenna nousta reippain mielin töihin.
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Toivonpa hienoa työvuotta. Voimia olet kerännyt kesällä ja onkin hieno juttu, että täällä Suomessa on niin pitkät kesälomat. Kai me tarvitaan sitä pitkän talven varalle.

    VastaaPoista
  2. Olipa mukava lukea, että lomasi on sujunut hyvin. Mukavaa loppukesää vaan taas töiden merkeissä.

    VastaaPoista
  3. Hienoa, että olet nauttinut lomastasi:)Tsemppiä töihin <3

    VastaaPoista