maanantai 1. elokuuta 2011

100-vuotisjuhla

Eilinen oli taas mukava päivä. Hain ystävän ennen yhtä päivällä ja mentiin Koskenkorvan kylän 100-vuotisjuhlien päätöstapahtumiin. Kylällä oli juhlittu jo torstaista lähtien ja eilen sunnuntaina oli sitten viimeiset tilaisuudet.Päivällä oli ensin naisten tapahtuma. Paikalla oli eri yrittäjiä, jotka esittelivät tuotteitaan ja yli 400 naista oli saapunut tapahtumaan.

Muotinäytöksessä esiteltiin paljon kauniita vaatteita. Malleina paikalliset naiset ja pari miestä.


Muotinäytöksen jälkeen esiintyivät "Pienet joutsenet". Ensimmäinen oli balettiesitys, jossa raavailla miehillä oli balettihameet päällä ja ylävartalo paljaana. Toisessa esityksessä he olivat CanCan-tyttöjä.


Esitysten jälkeen alkoi bodycombat-tunti, mutta me ei siihen osallistuttu, vaan lähdimme sillä aikaa pizzalle:)

Pizzan jälkeen kiiruhdimme pesäpalloareenalle, jossa alkoi Kossun ja Pattijoen välinen ottelu. Peli olikin minun ensimmäiseni tänä kesänä.Ottelun selostajaksi oli kutsuttu legendaarinen Antero Mertaranta. Pesäpalloa ei oikein voi selostaa niin vauhdikkaasti kuin esim. jääkiekkoa.


Yleisöä oli paljon paikalla, yli 3400 katsojaa.


Illalla oli vielä eri esiintyjiä juhlateltassa. Kuvat ovat aika kehnoja, essintyjät olivat sen verran eläväisiä, että tarkkoja kuvia oli vaikea saada.

Ensimmäisenä esiintyi Antsa Mertaranta All Stars. Yllätyin positiivisesti heidän esiintymisetään.


Rummuissa itse Mertaranta.Kaikilla seuraavilla esiintyjillä oli bändinä Coverfield. Ja kaikilla esiintyjillä samanlainen hiustyyli:)

Jukka Mänty-Sorvari. Esitti eri esiintyjien tutuksi tekemiä sopivia kappaleita meikäläisen ikäisille ihmisille ja miksei nuoremmillekin.


Costello Hautamäki. Iloinen ja miellyttävänoloinen esiintyjä, jota oli mukava kuunnella.


Timo Kotipelto. Hänen musiikkinsa ei kovin iske minuun ja häntä kuunneltiinkin vain hetken.


Väsymys rupesi voittamaan ja lähdettiin kotiin. Kotiuduin yöllä noin klo 1.30. Ihmeesti sitä vain jaksoi kellon ympäri ja mikä oli jaksaessa hyvässä seurassa.

Huomenna aamulla lähdetään kohti Kokkolaa ja asuntomessuja.

Aurinkoista ja mukavaa viikon jatkoa kaikille!

1 kommentti:

  1. No onpa teillä ollut hauskaa! Kiva, että kaikenlaisia tapahtumia on järjestetty, jokaisella jotain mukavaa. Ihanat ilmat nämä, aurinkoa piisaa, mutta ei hellettä!!

    VastaaPoista