torstai 27. lokakuuta 2011

No nyt

Ennen kuin Maajussit alkaa, teen pikaisen postauksen. Kiirettä pitää, tulin juuri äsken päiväkodin iltapalaverista, johon jäin suoraan töistä. Joka ilta tällä viikolla on ollut jotain menoa.
"Syytän" kyllä teitä muita bloggaajiakin siitä, että päivitykset jäävät vähäisiksi. Kun iltaisin piipahdan koneella, ajattelen lukaista teidän päivityksiänne ja siinähän mukavien kirjoitusten äärellä aika vierähtää niin, ettei omaa päivitystä jaksa enää tehdä, vaan sänky kutsuu.

Lokakuuhan on marraskuun ohella mun talviunikuukaudet eli mun pitäis saada nukkua näiden kuukausien ohi. Tämä pimeys ei sovi mulle ja veto on pois, varsinkin näin loppuviikosta. Tänäkin aamuna oli aamulenkillä niin pimeää, että koirat törmäsivät toisiinsa, Luru säikähti ja piti kovan rähinän tien päällä:) Minä alan pikkuhiljaa toivoa lumisadetta, joka valaisis maisemaa.

Ihan näin kova kiire ei minulla kuitenkaan ole ollut:)


Mukavia päiviä kaikille, jotka näitä höpinöitä lueskelevat!

2 kommenttia:

  1. Hei kohtalotoveri;)
    Sama täällä...tällä viikolla iltapalaveri...raskasta töissä ja muut iltamenot...väsyttää totaalisesti!!!

    VastaaPoista
  2. Pimeää se on aamulla ja illalla. Eikä tuo kellon vekslaaminen auta asiaa. Minä olen laittanut jo valoja pihaan, mutta ihmiset vielä puhuttelevat niit jouluvaloiksi. Pöh, onhan ulkomaillakin joka palmussa valot!!

    VastaaPoista