lauantai 8. lokakuuta 2011

Syksyisiä puuhia

Viikko hurahti taas tosi nopeasti. Eilen meilläkin oli tosi kova tuuli, pihalla olevat tavarat lentelivät, eivät kuitenkaan onneksi oman pihapiirin ulkopuolelle.

Tänään on ollutkin sitten kaunis syyssää. Ajelin nurmikon vielä kertaalleen ruohonleikkurilla. Mukavasti silppuuntui koivunlehdetkin samalla. Minähän en haravoimista harrasta juuri lainkaan, vaikka lehtipuut kiertävät pihaa. Siivosin puutarhakalusteet ja muut tavarat pihalta talvivarastoon.
Isännän kanssa koottiin puutarhatraktorin peräkärry, joka on ollut ostettuna jo viikkoja. Sen kanssa huomenna vielä tyhjään kasvihuoneen, jos vain sää vielä suosii. Kasvimaalta pitää käydä vielä valkosipulit nostamassa. Puutarhan puolesta voi vaikka talvi tullakin.

Niinkuin moni muukin on todennut ihaninta syksyssä on kynttilät. Mikä sen mukavampaa näin syksyllä, kun saa siivottua, sytyttää kynttilät ja istuu nauttimaan puhtaasta tunnelmallisesta kodista:)

Tunnelmallisia syysiltoja teille kaikille, jotka täällä piipahdatte!

3 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallinen tuo kynttilänliekki.

  Taidanpa kaivella minäkin kynttilät jo esille.

  VastaaPoista
 2. Silputut lehdet lannoittavat hyvin nurmikon. Mutta kivetyiltä alueilta täytyy kuitenkin haravoida lehtiä. Ei onnistu meillä täysin ilman haravointia.
  Kasvimaalta pitää vielä porkkanat ja punajuuret nostaa.
  Kesäkalusteet nostetaan sisään vasta ensi viikonloppuna, kun on vielä keskiviikkona yksi ryhmä meille tulossa ja aina istutaan puutarhassa jos suinkin ilmoilta on mahdollista.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, kodikasta tunnelmaa!! Hyvää illanjatkoa!!

  VastaaPoista