sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Normaaliajassa taas

Meillä oli eilen Isännän kanssa koulupäivä. S-tyttären opinahjossa järjestettiin vanhemmille tutustumistilaisuus ja avoimet ovet. S-tytär lauloi tilaisuudessa kaksi laulua, esityksillä oli noin 300 kuulijaa. Hyvin tyttö taas lauloi:)(Ja yksi homepää unohti taas kameransa kotiin). Mukava oli käydä katsomassa missä hän päivänsä viettää ja kuulla millaista opetusta siellä annetaan, ala kun on minulle melko vieras. Vartijaksihan tyttö opiskelee.
Koululla oli catering-puolen opiskelijoiden myyjäiset. Ostin piirakoita, tiikerikakun ja tälle päivää ruuaksi kaalikääryleitä.Eilen oli kaunis ja aurinkoinen päivä ja kiersin iltapäivällä koirien kanssa meidän normi lenkin. Sillä tiellä on nyt loppusyksystä tehty tien parannustöitä. Eilenkin oli kaivinkone töissä ja tie on yhdestä kohtaa noin puolen kilometrin matkalta aikamoista velliä. Minä ja varsinkin koirat ollaan melko kuraisessa kunnossa lenkin jälkeen.


Olipa mukava nukkua viime yönä yksi tunti kahteen kertaan. Nukuin melkein yhdeksän tuntia ja se teki oikein hyvää. Ainut huono puoli kellon siirtämisessä on, että illat pimenee aina vain aikaisemmin. Kohta on se aika, että menen töihin ja tulen töistä pimeässä.

Yritin tänään ottaa kuvia käsitöistä, mutta päivä oli niin hämärä, että kuvista tuli julkaisukelvottomia.

Aurinkoisempia syyspäiviä meille kaikille tovoen:)

3 kommenttia:

  1. Tänään on ollut täällä meillä ainakin pimeä ja pitkä päivä:( Sataisi pian lunta niin tuntuisi taas valoisammalta:)Mukavaa ja valoisampaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. No auringon olen tänään nähnytkin, vilahdukselta. Pimeää kohti ollaan menossa, mutta eipä hätää, kyllä aika menee eteenpäin kevättä kohti, taas.

    VastaaPoista
  3. Pimeys haittaa minunkin ruokaqkuvien ottamista. Haluaisin ottaa kuvat luonnon valossa, nyt on muistettava kuvata keskipäivän aikaan.

    VastaaPoista