maanantai 3. lokakuuta 2011

Yhdessäoloa

Ihan ensimmäiseksi tervetuloa uudet lukijat:)

Viikonloppuna tehtiin tämän kesän viimeinen reissu asuntoautolla. Lähdettiin perjantaina kohti Etelä-Suomea, yövyttiin matkalla Kylmäkoskella leirintäalueella. Seuraavana aamuna jatkettiin matkaa päämääränä Helsinki. Mentiin mm. Valtterin kirpputorille, josta muutaman pienen tavaran ostin, mutta mitään löytöjä en tehnyt. Yöksi ajettiin Nokialle, jossa olikin hyvin korkeatasoinen leirintäalue. Tampereellakin käytiin kirpputorilla S-tyttären toivomuksesta ja minullehan aina kelpaa kirppareilla kiertely. Mukava reissu oli, vaikka lauantain kuljinkin kyynärsauvan kanssa varmuuden vuoksi. Eilen jo menin ilman keppiä ja hyvin jalka kesti.

Meitä on koko kesän näillä autoreissuilla säät suosineet ja niin oli nytkin. Aurinko paistoi koko reissun, ainoastaan kotimatkalla satoi vähän vettä. Koirien kanssa olisi paljon hankalampaa matkustaa, jos olisi sateista ja kuraista.

Tänään palasin töihin sairasloman jälkeen ja hyvin meni jalan kanssa sielläkin. Varoa pitää, etten yhtään väännä nilkkaa, koska pienikin sivuliike tuntuu.

Sain yhdeltä työkaverilta sangollisen suppilovahveroita ja ne putsasin tänä iltana ja nyt kuivuri hyrisee tuolla keittiössä ja isännän kanssa herkuteltiin voissa paistetuilla sienillä, nam nam. Kaikki sienet eivät sopineet kuivuriin, loput ovat uunipellillä kuivumassa ihan vaan pöydällä.

Minä toivon vielä kauniita päiviä, että pääsisin puolukoita keräämään ja puutarha ja kasvihuone on edelleen laittamatta talviteloille.Ihania kuulakkaita syyspäiviä kaikille!

1 kommentti: